020 - 240 0117 info@biloxivastgoed.nl

Nieuwe Achtergracht – Amsterdam

lees verderfoto's

Nieuwe Achtergracht

ingericht door Like Home

Wonen aan een gracht!

Sfeervol en zeer hoogwaardig gerenoveerd appartement met tuin, gelegen om de hoek van de Roeterstraat, Theater Carré, Artis, museum Hermitage, de Stopera, de Hortus Botanicus, UvA universiteit, cinema Kriterion.
De Nieuwe Achtergracht valt onder de Oostelijke grachtengordel en is zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer (tramlijn 9 en 14) en de metro (halte Weesperplein), met de auto bent u via de IJ tunnel of de Wibautstraat zo op de Ring A-10. Er is thans geen wachtlijst voor het verkrijgen van een parkeervergunning.

Het appartement is gelegen in een kleinschalig complex dat volledig is gerenoveerd. Alles is intern vernieuwd: van de fundering, de gevels en kozijnen tot de volledige interne indeling, leidingwerk en afwerking. Hierbij is gebruik gemaakt van luxe materialen en een hoogwaardig afwerkingsniveau.

Indeling:
Eigen entree, woonkamer aan de voorzijde met twee ramen aan de gracht. De fraaie open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur als vaatwasser en combi oven-magnetron. Twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde welke beide toegang geven tot de verzorgde tuin (ca. 25m²). De luxe badkamer heeft een inloopdouche, dubbele wastafel en vloerverwarming. Apart toilet, berging onder de trap met meterkast, CV kast, wasmachine.

Kenmerken:
– Eigen grond
– woonoppervlakte 51,6 m2 (NEN2580 meetcertificaat aanwezig)
– Zeer hoogwaardig gerenoveerd
– Recentelijk gesplitst voorzien van nieuwe fundering
– Nieuwe houten draai- kiepkozijnen met dubbel glas
– Energielabel C, energie-index 0.94
– Servicekosten nog te bepalen, indicatie servicekosten € 75,00

Niewe achtergracht Amsterdam, Nederland

Andere projecten van Biloxi Vastgoed: