020 - 240 0117 info@biloxivastgoed.nl

Admiraal de Ruijterweg – Amsterdam

lees verderfoto's

Admiraal de Ruijterweg - Amsterdam

Deze woning is verkocht

Geheel gerenoveerd dubbel beneden huis ca. 118m². Het benedenhuis bestaat uit 2 verdiepingen, begane grond en souterrain met 3 slaapkamers en een heerlijke zonnige tuin van ca. 60 m². Het is gelegen in het populaire stadsdeel Bos en Lommer , om de hoek bij het super project De Voortuinen aan de voet van het Westerpark. Het steeds populairder wordende deel van Amsterdam groeit snel uit tot een van de meest dynamische en creatieve wijken van de stad.

Indeling:
Eigen entree op de begane grond. Hal met toilet met fontein, moderne stalen openslaande deuren naar de woonkamer. Sfeervolle woonkamer met aan de achterzijde de zeer fraaie keuken met kookeiland. Openslaande deuren naar de tuin (gelegen op het Zuid / Westen).
Vanuit de woonkamer trap naar het souterrain waar zich de drie slaapkamers bevinden. De badkamer is voorzien van ligbad, inloop douche en dubbele wastafel. Aparte wasruimte.
Ligging:
Het benedenhuis is gelegen in het stadsdeel West, bij de Haarlemmerweg met diverse buurtwinkels, supermarkten en diverse nieuwe horeca in de directe omgeving maar ook het hippe Westerpark en ook het Rembrandtpark is dichtbij. Het centrum van de stad is op circa 15 min fiets afstand!

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid is uitstekend. Met de auto door de nabij gelegen op- en afritten van de A10 en voor het openbaar voervoer goede bereikbaarheid voor Centraal Station en het treinstation Sloterdijk.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte van ca. 118m²
– Goede indeling
– Goede VVE, servicekosten bedragen € 118,00 per maand, wordt beheerd door een professionele beheerder.
– De erfpachtcanon bedraagt € 636,72 euro per jaar. Het tijdvak loopt tot 31-07-2049;
– Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000;
– Oplevering in overleg, kan spoedig.

Admiraal de Ruijterweg

Andere projecten van Biloxi Vastgoed: