020 - 240 0117 info@biloxivastgoed.nl

Mercatorstraat – Amsterdam

lees verderfoto's

Mercatorstraat - Amsterdam

Volledig gerenoveerde benedenwoning (ca. 75 m2) met twee slaapkamers die beide toegang hebben tot de fraai aangelegde achtertuin! 

Locatie/bereikbaarheid: 
De locatie van de woning is erg gunstig. Op loopafstand zijn het Mercatorplein, de Jan Evertsenstraat en het Rembrandtpark. In slechts 10 minuten fietsen bereikt u de Jordaan, het centrum of het Vondelpark. Met de auto is de ring A10 via de oprit S105 direct bereikbaar en ook met het openbaar vervoer is de woning uitstekend bereikbaar via tram en bus. De buurt is in korte tijd steeds leuker geworden door de komst van gezellige cafés en restaurants (BarBaarsch, Zurich, Bar Frits, Floor17, Radijs, Cook, Fa. Speijkervet etc.). 

Indeling: 
Eigen entree, hal met separaat toilet en garderobe. Ruime woon/eetkamer met open keuken met kookeiland voorzien van 4-pits gasfornuis, vaatwasser, oven, magnetron, koelkast en vriezer. Badkamer grenzend aan de woonkamer. De ruim opgezette badkamer is voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel. Aan de achterzijde van de woning de twee ruime slaapkamers met beide toegang tot de prachtige achtertuin! 

Mercatorstraat: 
Vlaams aardrijkskundige en cartograaf, wiens eigenlijke naam was Gerard Kremer (1512-1594). Tekende de eerste wereldkaart in cilindrische projectie. 
(Bron: Stadsatlas Amsterdam) 

Bijzonderheden: 
– Appartementsrecht (ca. 75m²) NEN2580 Meetrapport aanwezig. 
– Recht van erfpacht, de canon is afgekocht tot 31-08-2054. 
– Tuin (ca. 33m²). 
– Gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren. 
– Professioneel beheer: VvE Beheer Amsterdam. 
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 59,69,-. 
– Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing. 
– Parkeren via vergunningsstelsel. Parkeren en verkeer gemeente Amsterdam. 
– Oplevering in overleg, kan per direct. 

Mercatorstraat

Andere projecten van Biloxi Vastgoed: