020 - 240 0117 info@biloxivastgoed.nl

De Lairessestraat (2) – Amsterdam

lees verderfoto's

De Lairessetraat (2)

Deze woning is verkocht

Op een unieke plek gelegen, middenin het museumkwartier, dit waanzinnig luxueus en hoogwaardig gerenoveerd drie-kamer appartement van 92 m2 met een riant dakterras en hypermoderne lift.

Momenteel worden er in dit statige pand maar liefst vijf, tot in de puntjes gerenoveerde appartementen variërend in grootte
(92 tot 184 m2) ontwikkeld met lift, tuin, balkon of dakterras. Uiteraard voorzien van alle comfort, technische snufjes (waaronder Domotica) en een hoogwaardige afwerking.

INDELING
Entree op de derde verdieping met ruimte voor garderobe. De woning is zowel met lift als via het statige trappenhuis te bereiken. De lift is in het appartement strak weggewerkt, zodat niemand door heeft dat er een lift aanwezig is.
De royale woonkamer met open keuken is aan de achterzijde gelegen, met aangrenzend een extra breed en diep balkon.
Aan de voorzijde bevinden zich de twee slaapkamers, beide kamers hebben een uitzonderlijke plafondhoogte en zijn mede hierdoor heel licht en ruimtelijk.
De badkamer met separaat toilet is centraal gelegen. Daarnaast is er een aparte technische ruimte waar onder andere de CV-ketel hangt, en de aansluitingen voor de wasmachine en droger aanwezig zijn.
Last but not least een vaste trap naar het dakterras van circa 56 m2 met dakopbouw.

Door de gehele woning ligt een fraaie eikenhouten, visgraat parketvloer.

KEUKEN
Trendy op maat gemaakte keuken met kookeiland. Het kookeiland beschikt onder andere over een spoelbak, afwasmachine, 5-pits gaskookplaat en hyper moderne afzuigkap die in het werkblad verdwijnt. Passend bij het kookeiland is er een kastenwand waar alle denkbare luxe inbouwapparatuur, zoals een wijnklimaatkast, een oven, een stoomoven, en een ijskast met drie vriesladen in is verwerkt.

BADKAMER
De moderne en royale badkamer heeft een ruime inloopdouche met regen- en handdouche, twee wastafels en heerlijk ligbad.

DAKTERRAS
Door de hoogte van het pand zit je op het dakterras hoger dan de omliggende gebouwen, veel privacy dus. Het dakterras heeft zowel een water- als elektravoorziening en er is zelfs een buitendouche. Daarnaast beschikt het dakhuis over een handige pantry.

LIFT
Het pand beschikt over een fluisterstille lift. U bedient de lift met uw eigen sleutel die u naar uw woning brengt. De lift komt uit in uw eigen appartement en is strak afgewerkt achter een gewone deur.

BIJZONDERHEDEN
Het appartement heeft een individueel mechanisch ventilatiesysteem dat handmatig geregeld kan worden, en het appartement is aangesloten op het meest moderne elektronisch systeem (domotica). Dit is een systeem waarmee u van alles kunt bedienen, zoals verlichting en geluid. In de gehele woning zijn middels een lichtplan luxe inbouwspots geplaatst.
In dit geval is er sprake van restitutie van de reeds afgedragen overdrachtsbelasting, dit ‘voordeel’ komt geheel en al ten goede van verkoper.

LOCATIE
Het pand is om de hoek van het Concertgebouw gelegen, middenin het museumkwartier, met het Vondelpark als achtertuin.
Om de hoek bevindt zich de oudste Albert Heijn van de stad, net als een overweldigend aanbod van mooie middenstand, toprestaurants en leuke café’s. Tramlijn 16 stopt voor de deur en met de auto bent u met vier minuten op de Ring A10.

GROND
Het nog te formeren appartementsrecht is gelegen op erfpacht van de gemeente Amsterdam. Voor het gehele pand bedraagt de canon thans € 1.157,13 per jaar. Naar verwachting zal de canon verdeeld worden over de te formeren appartementsrechten. De verwachte jaarlijkse canon voor dit appartement zal circa € 192,50 bedragen.
De erfpacht is fiscaal aftrekbaar en kan voor het eerst worden herzien per 30-4-2041.

BIJDRAGE VVE
Het betreft hier een kleinschalige nog op te richten VVE omvattende 5 leden. De servicekosten zijn op dit moment nog niet bekend en zullen, zodra alle appartementen verkocht zijn, worden vastgesteld door de nieuwe eigenaren.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld.
Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

De Lairessestraat 124

Andere projecten van Biloxi Vastgoed: