020 - 240 0117 info@biloxivastgoed.nl

Courbetstraat – Amsterdam

lees verderfoto's

Courbetstraat - Amsterdam

Deze woning is beschikbaar

Courbetstraat 20-3

Vraagprijs: € 1.250.000,-

Geheel intern gerenoveerd, royaal en luxe afgewerkte 5-kamerwoning met dakterras, gelegen op de derde en vierde verdieping van een prachtig monumentaal complex. Het appartement heeft een geweldige ligging in Oud-Zuid (Minervapleinbuurt) nabij uitvalswegen, winkelvoorzieningen, openbaar vervoer en diverse scholen. De woning beschikt over 4 slaapkamers, twee badkamers, een balkon en een heerlijk dakterras. Het totale woonoppervlak is 168m².

Indeling:
Entree op de derde verdieping, middels fraaie deuren in de hal toegang tot de royale woonkamer. De keuken is aan de voorzijde gesitueerd en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Door de breedte van bijna 10 meter is het een heerlijk lichte keuken en woonkamer. Openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde. Aan de achterzijde bevindt zich een slaapkamer met eigen badkamer (voorzien van douche en wastafel). De tweede slaapkamer op de derde verdieping kan ook uitstekend als werkkamer of televisie kamer worden gebruikt! Apart toilet in de hal.
Trap naar de vierde verdieping, overloop met toegang tot de slaapkamers. De master bedroom beschikt over een walk-in-closet. CV ruimte, fraaie badkamer met ligbad, dubbele wastafel, inloopdouche en toilet. Middels vaste trap toegang tot het heerlijke dakterras.
De woning is prachtig afgewerkt en is uitermate geschikt als familie huis!

Bijzonderheden:
– Vier slaapkamers, twee badkamer
– Erfpacht afgekocht tot 16 maart 2063
– Totaal woonoppervlak 168m²
– Goed functionerende VVE, servicekosten € 98,00 per maand
– Rijksmonument

Courbetstraat 20

Andere projecten van Biloxi Vastgoed: