020 - 240 0117 info@biloxivastgoed.nl

Hoofdweg (2) – Amsterdam

lees verderfoto's

Hoofdweg - Amsterdam

Deze woning is verkocht

WAANZINNIG LICHT, SFEERVOL EN GERENOVEERD DUBBEL BENEDENHUIS VAN CA. 126M2 MET VIER SLAAPKAMERS EN DAKTERRAS!

Dit turn-key dubbel bovenhuis van ca. 126m2 is volledig gerenoveerd in 2017. De afwerking van de gehele woning is hoogwaardig en u kunt de woning zo betrekken. De vier slaapkamers maakt deze woning zeer geschikt voor gezinnen.

Omgeving:
De Hoofdweg is gelegen in De Baarsjes, stadsdeel Oud-West. Op korte afstand zijn de Overtoom en de Amstelveenseweg gelegen, straten waar u een diversiteit van winkels, restaurantjes en gezellige cafés aantreft (o.a. de Hallen, Edel, café Oslo). Voor de dagelijkse boodschappen zijn de winkels en supermarkten aan de Overtoom, Baarsjesweg, de Postjesweg/Kinkerstraat en de ten Katemarkt. Het Vondelpark en Rembrandpark zijn ook om de hoek.
In 10 minuten fietsen ben je op het Leidseplein of de Pijp. Zeer goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer (tram 1 en 17 en bus 15 en 18) als met de auto.
Door de vele uitvalswegen (Surinameplein, Amstelveenseweg, Overtoom) heeft u een snelle verbinding met de Ringweg A10, de A4, de Zuidas en het centrum. Schiphol is met de auto in 15 minuten en met het openbaar vervoer in 15 minuten te bereiken.

Indeling; Entree op de eerste verdieping met eigen trap naar de tweede verdieping. Ruime overloop welke toegang geeft prachtige woonkamer. Door een balkon aan de voor- en achterzijde is het een heerlijk lichte woonkamer. Beide balkons hebben openslaande deuren voor veel buitengevoel. De fraaie open keuken is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Trap naar de derde verdieping. De overloop biedt toegang tot de twee slaapkamers aan de voorzijde, zeer fraaie badkamer (ligbad, ruime inloopdouche en dubbele wastafel), apart toilet, aparte wasruimte en twee slaapkamers aan de achterzijde. De master-bedroom aan de achterzijde heeft openslaande deuren naar het balkon.
Vaste trap naar het heerlijke dakterras (ca.35m²)!

Bijzonderheden:
– Gelegen op afgekochte erfpachtgrond (31-01-2064)
– Volledige gerenoveerd in 2017
– Dakterras en drie balkons
– Op loopafstand van Vondelpark
– 4 slaapkamers
– Servicekosten nog nader te bepalen, VVE in oprichting

Hoofdweg

Andere projecten van Biloxi Vastgoed: