020 - 240 0117 info@biloxivastgoed.nl

Estepona Beachfront renovated apartment Iberia

lees verderfoto's

​Nieuw gerenoveerd appartement in het centrum van Estepona, direct gelegen aan de boulevard en aan het strand met prachtig uitzicht op Gibraltar en Afrika. Het appartement bestaat uit een hoofdslaapkamer met een en suite- badkamer. De tweede slaapkamer heeft twee aparte bedden met een aparte badkamer. Volledig ingerichte keuken en een prachtig terras. Op loopafstand vindt u de charmante straatjes van Estepona met alle restaurantjes en winkeltjes. Goede verbinding met het openbaar vervoer naar het vliegveld, Marbella of Malaga.

Estepona heeft een mooi strand en een mooie promenade. Aan het begin van de boulevard ligt het appartement Edificio Jacaranda, op 5-10 minuten lopen van het oorspronkelijke centrum. Het appartement heeft een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee, Gibraltar en zelfs Afrika op een heldere dag.

Biloxi richt zich bij vakantiewoningen naast ShortStay Amsterdam op met zorg uitgekozen authentieke locaties waar de investeerder, met het stijgen van de leeftijd, ook zelf graag een deel van de vrije tijd zou doorbrengen. Plezier van de investering én een solide rendement.

 

Biloxi kenmerkt zich door haar snelle manier van handelen, uitstekende contacten met aannemingsbedrijven in binnen- en buitenland, plaatselijke expertise en netwerken, gecombineerd met de nodige juridische- én fiscale kennis van alle aspecten van vastgoed. Authentieke locaties op Bali en in Zuid-Spanje hebben onze speciale aandacht naast onze projecten in onder meer Amsterdam en Londen.

Andere projecten van Biloxi Vastgoed: